Zadejte prosím datum svého narození

Pro vstup na tento web musíte být starší 18 let.
Zadejte datum svého narození a vyberte zemi.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy
návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies
podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.

Višňová pecka: Ovocná kyselá smršť do červencových dní

Jsme nadšeni, že můžeme představit historicky první prazdrojský kyseláč! Speciál, kterým zahajujeme léto, bude k dispozici pouze v červenci jako limitovaná edice v podnicích s Volbou sládků na čepu.

Červencová Volba sládků přináší jedinečnou novinku od Plzeňského Prazdroje – Višňovou pecku! Tento speciál je historicky prvním českým kyseláčem uvařeným ve velkém pivovaru, a to ve stylu Gose. Tento pivní styl, který je charakteristický svou kyselostí, nízkou hořkostí a jemnou slaností, je dokonalou volbou pro horké letní dny.

Základní informace o speciálu a chuťová charakteristika
Višňová Pecka je svrchně kvašené pivo s obsahem alkoholu 4,2 % a stupňovitostí 11,3°. Pivo se vyznačuje osvěžující višňovou kyselou chutí, jemným slaným dozvukem a nízkou hořkostí o 12 IBU. K výrobě byl použit plzeňský a pšeničný slad a odrůda chmele Sabro.

  • Styl piva: Gose
  • Obsah alkoholu: 4,2 %
  • Stupňovitost: 11,3°
  • Hořkost: 12 IBU (nízká)
  • Slad: Plzeňský, Pšeničný
  • Chmel: Sabro

Kam na Višňovou Pecku zajít?
Červencový speciál Volby sládků – Višňová pecka bude k dostání po celý červenec ve více než 800 hospodách a restauracích v České republice a ve více než 230 podnicích na Slovensku. Nezapomeňte sledovat náš web, kde na mapě najdete seznam všech míst, kde si tento ovocný speciál můžete vychutnat. Konkrétní podniky lze snadno najít na našem webu www.volbasladku.cz a www.volbasladkov.sk.

Chcete mít vždy nejčerstvější informace o novém speciálu na čepu? Sledujte nás na sociálních sítích!

Tak na zdraví a na léto!